Θα υπάρξει καθυστέρηση στην απόφαση του line-up της Hyundai για το 2021



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκάλυψε πως η ομάδα του θα καθυστερήσει να λάβει μια απόφαση σχετικά με το ποιος οδηγός θα οδηγήσει το τρίτο i20 Coupe WRC την ερχόμενη σεζόν.

Προς το παρόν, οι Thierry Neuville και Ott Tanak θα συνεχίσουν να είναι οι οδηγοί της Hyundai και θα αγωνιστούν με πλήρες πρόγραμμα το 2021, αφού τα συμβόλαιά τους είναι πολυετή και δεν λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Με ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του τρίτου i20 Coupe WRC, όπου φημολογείται πως θα το μοιράζονται πάλι δύο οδηγοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dani Sordo είναι κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Hyundai με μερικό πρόγραμμα για άλλη μια σεζόν ύστερα από την πρόσφατη νίκη του στο Rally Σαρδηνίας.

Τέλος, πιθανός αντικαταστάτης του Sebastien Loeb φαίνεται να είναι ο Craig Breen, ο οποίος λογικά θα μοιραστεί το αυτοκίνητο με τον Sordo το 2021.

Ο Ιρλανδός οδηγός διατηρεί καλές σχέσεις με την κορεάτικη ομάδα, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί φέτος σε δύο αγώνες του WRC με το εργοστασιακό αυτοκίνητο, καθώς και στο ERC με το i20 R5.

"Έχω άλλα πράγματα να σκέφτομαι αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο Adamo.

"Θα σου πω τα σχέδια για το τρίτο αυτοκίνητο.

"Πότε;

"Πριν το Μόντε Κάρλο".

Post a Comment

Previous Post Next Post