Rally Monza - 3η Μέρα - 2o Loop: Πολλές εγκαταλείψεις με τον Ogier επικεφαλής



Μετά το τέλος της τρίτης ημέρας, o Sebastien Ogier μεγάλωσε τη διαφορά του από τον Dani Sordo, με τον Ott Tanak να συμπληρώνει την τριάδα.

O Sebastien Ogier παραμένει στην πρωτοπορία του αγώνα και αύξησε τη διαφορά του από τους αντιπάλους του, με μία ημέρα να απομένει για να κριθεί το Πρωτάθλημα του 2020.

Ο Dani Sordo είναι στη δεύτερη θέση κι έχασε αρκετό χρόνο στην SS11, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για την πρώτη θέση με τον Ogier και η διαφορά τους πλέον είναι στα 17,8 δευτερόλεπτα.

Την τριάδα συμπληρώνει ο Ott Tanak, ο οποίος απέχει από τον teammate του 4,3 δευτερόλεπτα.

O Esapekka Lappi είναι στην τέταρτη θέση αφήνοντας πίσω του τον συμπατριώτη του, Kalle Rovanpera, ο οποίος έγραψε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στην SS11.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Andreas Mikkelsen, Oliver Solberg, Jari Huttunen, Mads Ostberg και Emil Lindholm.

Εκτός δεκάδας είναι ο Takamoto Katsuta, ο οποίος είχε τετ-α-κέ στην SS11, ενώ έγραψε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην SS13.

Ο Gus Greensmith χτύπησε αρχικά με το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του σε μια μπαριέρα και στη συνέχεια με το δεξί μέρος σε ανάχωμα, όπου η επαφή του με το ανάχωμα ήταν μοιραία, καθώς το αυτοκίνητο ρόλαρε και στη συνέχεια σύρθηκε με τον ουρανό μέχρις ότου κατέληξε εκτός δρόμου στην SS10. 
Στο ίδιο σημείο με τον Greensmith, είχε ατύχημα και ο Ole Christian Veiby, του οποίου το αυτοκίνητο γλίστρησε και χτύπησε σε μια μπαριέρα με το μπροστινό αριστερό μέρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει πολλά τετ-α-κέ. Ύστερα από το αυτό το συμβάν, η δέκατη ειδική διαδρομή του αγώνα ακυρώθηκε, καθώς το αυτοκίνητο του Veiby εμπόδιζε το πέρασμα από την ειδική διαδρομή.
Ο Elfyn Evans έχασε την ευκαιρία του να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για τη σεζόν 2020 ύστερα από την έξοδο που είχε στην SS11, η οποία δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα του. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του Ουαλού οδηγού γλίστρησε και μπήκε με τα πλάγια σε μια στροφή, όπου τελικά κατέληξε σε χαντάκι. Δυστυχώς, κόλλησε στο χαντάκι, το οποίο απείχε αρκετά μέτρα από το δρόμο.
Η δωδέκατη ειδική διαδρομή ακυρώθηκε από τους διοργανωτές εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS13: 





Post a Comment

Previous Post Next Post