Αφυπνιστική η συμμετοχή του Solberg στο Arctic Rally Φινλανδίας για την Hyundai, σύμφωνα με τον Adamo



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκαλύπτει πως η συμμετοχή του Oliver Solberg στο φετινό Arctic Rally Φινλανδίας θα δράσει ως αφύπνιση για την ομάδα του και πως είναι μια αντίδραση στην κακή εμφάνιση του Rallye Μόντε Κάρλο.


Ο Νορβηγός οδηγός έχει μονοετές συμβόλαιο φέτος με την Hyundai Motorsport στην κατηγορία WRC2 και βρίσκεται στο πρόγραμμα Junior Drivers που έχει αναπτύξει η κορεάτικη ομάδα μαζί με τους Pierre-Louis Loubet και Ole Christian Veiby.


Να υπενθυμίσουμε πως ο Solberg θα αγωνιστεί στο δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν με το Hyundai i20 Coupe WRC της ιδιωτικής ομάδας 2C Competition και θα έχει ως ομόσταβλό του τον Loubet, ο οποίος θα αγωνίζεται όλη τη σεζόν με τη συγκεκριμένη ομάδα. 


"Πρέπει να απολαύσει αυτό που κάνει", δήλωσε ο Adamo.


"Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος σε αυτό το επίπεδο εστιάζει να νικήσει τον τίτλο κάποια μέρα.


"Αλλά δεν μπορείς να προσποιείσαι ότι θα κάνεις μεγαλύτερα βήματα από αυτά που μπορείς, αν τον πιέσουμε, το πάθος του θα φύγει πολύ γρήγορα κι αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε.


"Πιστεύω πως είναι μια άλλη βοήθεια για να αφυπνίσει τα πράγματα.


"Κάποιος θα έλεγε ότι μετά το Μόντε Κάρλο είναι καλύτερα να ανασυνταχθείτε, να επουλώσετε τις πληγές σας.


"Θα έλεγα πως δεν είναι αυτός ο τρόπος για να αντιδράσεις.


"Πρέπει να αντιδράσεις, επιστρέφεις διπλά από αυτό που παίρνεις.


"Θέλω να αντιδράσω, να δείξω σε όλο το είδος των ανθρώπων ότι δεν είμαστε τόσο σοκαρισμένοι αν κάτι είναι κακό, αν κάτι δεν πάει με τον τρόπο που θα έπρεπε να πάει, αλλά είμαστε το είδος των ανθρώπων που προσπαθεί να κατανοήσει τι έχει συμβεί, το γιατί, να βρει το λόγο, να δώσει λύσεις στις αιτίες και να επιστρέψουμε ακόμα δυνατότεροι".

Post a Comment

Previous Post Next Post