Έτοιμος ο Lappi να δώσει μάχη με τον Mikkelsen για μια θέση στο WRC το 2022O Esapekka Lappi είναι έτοιμος να δώσει μάχη με τον Andreas Mikkelsen για μια εργοστασιακή θέση του στο WRC την ερχόμενη χρονιά όντας χαρούμενος με το αποτέλεσμα στο Arctic Rally Φινλανδίας. 


Ο Φινλανδός οδηγός ήταν ο μεγάλος νικητής του Arctic Rally Φινλανδίας με το Volkswagen Polo GTI R5 στην κατηγορία WRC2 και κυριάρχησε όλο το τριήμερο όντας ωστόσο ακόμα άγνωστο σε ποιους άλλους αγώνες θα συμμετάσχει φέτος στο WRC2.

 

"Θα μου άρεσε να κάνω περισσότερους αγώνες φέτος, αλλά ίσως σε χώρες, όπως η Πορτογαλία, θα μπορούσαν είναι καλύτερες -πιστεύω πως ο καθένας γνωρίζει πως είμαι γρήγορος σε γρήγορους αγώνες", δήλωσε ο Lappi.


"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με αυτό που κάναμε στο Αρκτικό.


"Ήθελα να νιώσω ότι ήμουν ακόμα ακριβώς εκεί.


"Ήθελα να δείξω στους άλλους ότι δεν είμαι αργός.


"Το κάναμε αυτό, αλλά αυτό το αποτέλεσμα φέρνει αμέσως περισσότερες ευκαιρίες;


"Δεν ξέρω -πρέπει να το κοιτάξουμε.


"Αν ο κόσμος σκέφτεται ότι ο Andreas Mikkelsen είναι η μοναδική επιλογή για ένα κατασκευαστή WRC να υπογράψει, τότε θα βάλω τον εαυτό μου στο παιχνίδι -έχω δείξει ότι δεν είναι κάπως έτσι.


"Ακόμα πιστεύω πως έχω την ταχύτητα να νικήσω αγώνες και είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσω να το κάνω αυτό στο ύψιστο επίπεδο πάλι".

Post a Comment

Previous Post Next Post