Ξεκινάει δοκιμές με το αυτοκίνητο του 2022 η M-Sport FordΗ M-Sport Ford αναμένεται να ξεκινήσει αύριο δοκιμές με το υβριδικό της αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε για πρώτη φορά σε λειτουργία την περασμένη Παρασκευή.


Η βρετανική ομάδα είχε δηλώσει πριν την έναρξη της φετινής σεζόν πως εστιάζει ήδη στο 2022 με τις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς και στα αυτοκίνητα του WRC, κάτι που κατάφερε έχοντας ήδη έτοιμο το αυτοκίνητό της από νωρίς, με σκοπό να κάνει όσες περισσότερες δοκιμές εξέλιξης μπορεί με τους οδηγούς της και να χτίσει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. 


"Όπως μπορείς να φανταστείς, ήταν μια πολύ συναρπαστική στιγμή", δήλωσε ο Malcolm Wilson.


"Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό όταν βλέπεις ένα νέο αυτοκίνητο να τρέχει.


"Το έχω δει μερικές φορές τώρα, αλλά ποτέ δε χάνεται αυτός ο ενθουσιασμός.


"Πριν πω κάτι παραπάνω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Chris Williams εδώ στην M-Sport και φυσικά όλη την τεχνική πλευρά στην Ford.


"Θέλαμε να ετοιμάσουμε το αυτοκίνητο και να τρέξει όσον το δυνατόν πιο σύντομα γινόταν και το κάναμε αυτό.


"Έχουμε τώρα χρόνο να κάνουμε όσον το δυνατόν περισσότερες δοκιμές με το αυτοκίνητο πριν από την έναρξη της σεζόν.


"Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ότι οι Rally1 κανονισμοί είναι πιο περιορισμένοι σε σχέση με τα τωρινά αυτοκίνητα WRC για λόγους κόστους, αλλά ακόμα όταν βρεθήκαμε γύρω από αυτό το αυτοκίνητο την Παρασκευή και ρωτούσα γιατί το έκανες αυτό και για ποιο λόγο;


"Πίστεψέ με, υπάρχει ακόμα περιθώριο για πραγματική καινοτομία κι ευφυία από τους ανθρώπους μας.


"Όπως πάντα, έφυγα λέγοντας: 'Ουάου, τι δουλειά κάνατε.


"Μην με παρεξηγήσεις, έχουμε μακρύ δρόμο να κάνουμε με αυτό το αυτοκίνητο, αλλά το να έχεις τους τροχούς να κινούνται είναι πολύ ξεχωριστό".

Post a Comment

Previous Post Next Post