Πρόβλημα επικοινωνίας με τον Wydaeghe έχει ο Neuville



O Thierry Neuville αποκαλύπτει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα επικοινωνίας με τον καινούριο του συνοδηγό, Martijn Wydaeghe, όσον αφορά τη γλώσσα που μιλάει ο τελευταίος όντας ωστόσο ευχαριστημένος με την εμφάνισή του και με τη δουλειά της Hyundai στο Arctic Rally Φινλανδίας.


Ο Βέλγος οδηγός τερμάτισε στην τρίτη θέση στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς 2,3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Kalle Rovanpera και δεν έκανε κανένα λάθος στην οδήγησή του κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Ωστόσο, αντιμετώπισε πρόβλημα με την ενδοεπικοινωνία το πρωί του Σαββάτου με το συνοδηγό του, καθώς άκουγε στα αυτιά του τον ήχο του κινητήρα και τα λόγια του Wydaeghe μπερδεύονταν με τον ήχο αυτό, με αποτέλεσμα να μην ακούει καθαρά τις σημειώσεις και να χάνει χρόνο.


"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τριήμερό μας και την τρίτη θέση ακόμα κι αν η δεύτερη θέση ήταν τόσο κοντά", δήλωσε ο Neuville.


"Συνεχίζαμε να το πιστεύουμε μέχρι το τέλος.


"Πήραμε κάποιους καλούς βαθμούς και για τα δύο πρωταθλήματα, οι οποίοι πραγματικά χρειάζονταν μετά το Μόντε Κάρλο.


"Η συνεργασία με τον Martijn, επίσης, ήταν καλύτερη.


"Ακόμα έχουμε κάποια προβλήματα επικοινωνίας να λύσουμε, να γίνουν οι λέξεις καθαρότερες και για μένα να καταλάβω καλύτερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με αυτό.


"Έχουμε διαφορετικό σύστημα επικοινωνίας στο αυτοκίνητο.


"Λειτούργησε κάπως καλά με τον προηγούμενο συνοδηγό μου, αλλά προφανώς ο Martijn μιλάει γαλλικά και η μητρική του γλώσσα είναι τα φλαμινδικά, οπότε κάποιες φορές ήδη είναι δύσκολο για εκείνον να έχει τη σωστή προφορά και σε συνδυασμό με το πρόβλημα ενδοεπικοινωνίας δυσκολεύτηκε μερικές φορές  να ακούσω καθαρά τη διαφορά μεταξύ του 50 και 70 για την ταχύτητα σε στροφή.


"Κάθε φορά δίσταζα.


"Υπήρχαν μερικές στιγμές εξαιτίας αυτού, αλλά επίσης κάποια σημεία όπου έχασα χρόνο, επειδή κατάλαβα πως η στροφή ήταν πιο αργή από ότι πραγματικά ήταν.


"Πέρασε αρκετός χρόνος από τότε που απήλαυσα να το οδηγώ όσο αυτό το τριήμερο.


"Το αυτοκίνητο απλά λειτουργούσε καλά -δεν έχω κανένα παράπονο.


"Έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω και απλά ένιωσα άνετα παρά κάποιες πραγματικά δύσκολες ειδικές διαδρομές στο Arctic.


"Είχαμε ένα αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο με κανένα λάθος, το αυτοκίνητο λειτουργούσε καλά και η ομάδα έκανε απίστευτη δουλειά.


"Μας έδωσαν την ευκαιρία επίσης να κάνουμε πολλές δοκιμές πριν τον αγώνα και τελικά δούλεψε".

Post a Comment

Previous Post Next Post