Δεν ήταν σίγουρος ο Ogier ότι θα νικούσε στο Rally Κροατίας



O Sebastien Ogier πίστευε πως δεν είχε πιθανότητες να νικήσει στο Rally Κροατίας μετά από το ατύχημα που είχε την Κυριακή όταν κατευθυνόταν στην SS17.


Ο Γάλλος οδηγός έφτασε στο Rally Κροατίας τις 600 κερδισμένες ειδικές διαδρομές στην καριέρα του και έδινε σκληρή μάχη για την πρώτη θέση με τους Elfyn Evans και Thierry Neuville όλο το τριήμερο.


Ο αγώνας του δεν ήταν καθόλου εύκολος, αφού είχε αργό κλατάρισμα στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα και παραλίγο να βγει εκτός δρόμου στην ίδια στροφή που βγήκε ο Rovanpera, ενώ το πρωί της Κυριακής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο, με το αυτοκίνητό του να έχει σοβαρή ζημιά στην πόρτα του συνοδηγού και στην μπροστινή δεξιά αεροδυναμική.


"Ήταν μια πραγματική ανατροπή συναισθημάτων αυτό το τριήμερο", δήλωσε ο Ogier.


"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλοι είναι ασφαλείς μετά από αυτό που συνέβη το πρωί στο δρόμο, αυτή ήταν η κύρια ανησυχία μου όταν συνέβη.


"Επίσης, σκεφτόμουν ότι ο αγώνας μου θα μπορούσε να τελειώσει, αλλά το αυτοκίνητο δεν ήταν τόσο άσχημα τραυματισμένο και μπορούσαμε να συνεχίσουμε.


"Δεν είμαι σίγουρος ότι πίστευα ότι ήταν δυνατόν ακόμα να νικήσουμε μετά από ό,τι έγινε, αλλά πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν ότι ποτέ δεν τα παρατάω και προσπάθησα να συνεχίσω να μάχομαι μέχρι το τέλος.


"Νιώθω τον Elfyn, ο οποίος έκανε καλή δουλειά αυτό το τριήμερο και ήταν εξαιρετικά δυνατός το πρωί.


"Αλλά είχαμε καλό ρυθμό το τριήμερο και απλά είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία μας επιβράδυναν κάποιες φορές.


"Είναι ωραίο να μοιράζομαι το βάθρο με ένα άλλο 1-2 για την ομάδα".

Post a Comment

Previous Post Next Post