Εντυπωσιασμένος ο Millener με την εμφάνιση του Fourmaux στο Rally Κροατίας


O αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport Ford, Richard Millener, έχει μείνει εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση του Adrien Fourmaux στο Rally Κροατίας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις δεξιότητες που διαθέτει.


Ο rookie της M-Sport Ford τερμάτισε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης του Rally Κροατίας στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και κατάφερε να γράψει το δεύτερο ταχύτερο χρόνο σε δύο ειδικές διαδρομές δείχνοντας πως διαθέτει την ταχύτητα που απαιτείται και την προσαρμοστικότητα, καθώς από αυτοκίνητο Rally2 μετέβη σε αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC. 


"Τέσσερα χρόνια πριν δεν είχε καν οδηγήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο -και τώρα αγωνίζεται, και σε κάποιες ειδικές διαδρομές τρομερή επίδοση, οι οδηγοί που μεγάλωσε παρακολουθώντας τους!", δήλωσε ο Millener.


"Είδαμε τις ικανότητες του Adrien πολύ νωρίς, αλλά πιστεύω πως ξεπέρασε ακόμα και τις δικές του προσδοκίες αυτό το τριήμερο.


"Εκείνος και ο Renaud συνεργάζονται τόσο καλά μαζί και υπάρχει η επίγνωση όλων όσων κάνουν.


"Γνωρίζουν το πότε να πιέσουν και το πού να είναι πιο προσεκτικοί, και ακόμα όταν έκαναν λάθος το πρωί, δεν υπήρχε πανικός ή άγχος -απλά συνέχισαν και επέστρεψαν αμέσως πίσω στο ρυθμό.


"Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό ντεμπούτο και σίγουρα μπορείς να δεις μια ομοιότητα με τον Ogier στον τρόπο που συμπεριφέρεται.


"Το μέλλον του αθλήματος μοιάζει πολύ καλό και πραγματικά ανυπομονώ να δω πώς θα προοδεύσει με περισσότερο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο".

Post a Comment

Previous Post Next Post