Ψάχνει για λύσεις στην έλλειψη απόδοσής του στην άσφαλτο ο Tanak



O Ott Tanak θεωρεί πως είναι επιτακτική ανάγκη να βρει λύσεις στην έλλειψη απόδοσής του στους ασφάλτινους αγώνες λαμβάνοντας υπόψιν του τη δυσκολία που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του Rally Κροατίας.


Ο Εσθονός οδηγός βρισκόταν σταθερά στην τέταρτη θέση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας και δυσκολευόταν αρκετά με τη συμπεριφορά του Hyundai i20 Coupe WRC στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, ενώ και ο teammate του, Craig Breen, αντιμετώπισε την ίδια δυσκολία με τον ίδιο.


"Πιστεύω πως είναι το αυτοκίνητο, το οποίο μόνο ο Thierry μπορεί να οδηγήσει στην άσφαλτο και πάντα ήταν κάπως έτσι, οπότε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει συνηθίσει αυτό που έχει", δήλωσε ο Tanak.


"Αλλά σίγουρα προσπαθούμε, επειδή η άσφαλτος αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό να βρούμε λύσεις αλλιώς μπορεί να είναι δύσκολο στο πρωτάθλημα.


"Σίγουρα ήταν καλό να μάθουμε από αυτό το τριήμερο και κανονικά από αυτού του είδους των σκληρών αγώνων μαθαίνεις τα περισσότερα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πίσω τώρα όταν θα έχουμε περισσότερο χρόνο.


"Αυτό δεν ήταν το επίπεδο της επίδοσης που θα περιμέναμε ή που θα ελπίζαμε ερχόμενοι σε αυτόν τον αγώνα.


"Απολαμβάνω τους ασφάλτινους αγώνες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου ήμουν εκτός της ζώνης άνεσής μου.


"Είναι απλά ότι δεν ένιωθα φυσιολογικά και απλά μας έλειπε το πλεονέκτημα απόδοσης που χρειαζόμασταν.


"Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει δουλειά για μένα να κάνω, αλλά μπορούμε να πάρουμε κάποια παρηγοριά από τη δουλειά που έκανε ο Thierry αυτό το τριήμερο".

Post a Comment

Previous Post Next Post