Οι συμμετοχές του Rally Κροατίας 2021Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Κροατίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 68.


Για τις συμμετοχές του WRC, η Toyota Gazoo Racing WRT θα συμμετάσχει κανονικά με τους τέσσερις οδηγούς που έχει ορίσει από την αρχή της φετινής σεζόν, οι οποίοι είναι οι Sebastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera και Takamoto Katsuta. Ο Craig Breen θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με το τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai Motorsport έχοντας ως ομόσταβλούς του τους Thierry Neuville και Ott Tanak. Ο Adrien Fourmaux θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με το δεύτερο Ford Fiesta WRC της M-Sport Ford πλαισιώνοντας τον Gus Greensmith. Τέλος, ο Pierre-Louis Loubet θα πάρει μέρος στον ασφάλτινο αυτό αγώνα με το Hyundai i20 Coupe WRC ης ιδιωτικής ομάδας 2C Competition.


Οι συμμετοχές στην κατηγορία WRC2 είναι μόλις επτά, με την M-Sport Ford να παίρνει μέρος με δύο αυτοκίνητα, τα οποία θα οδηγούν οι Teemu Suninen και Tom Kristensson. Οι Andreas Mikkelsen και Marco Bulacia θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia evo R5, ενώ ο Enrico Brazzoli πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia R5. Τέλος, ο Nikolay Gryazin θα αγωνιστεί με το Volkswagen Polo GTI R5 της ιδιωτικής ομάδας Movisport, ενώ ο Mads Ostberg με το Citroen C3 R5. 


Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του αγώνα:


Post a Comment

Previous Post Next Post