Rally Κροατίας - 2η Μέρα - 1ο Loop: Πέρασε μπροστά ο Ogier



Μετά το τέλος του πρώτου loop της δεύτερης ημέρας του Rally Κροατίας, ο Sebastien Ogier πέρασε μπροστά στη γενική κατάταξη, με τους Elfyn Evans και Thierry Neuville να ακολουθούν.


O Sebastien Ogier ανέβηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης όντας ταχύτερος στην ένατη και δωδέκατη ειδική διαδρομή του αγώνα.


Πίσω του είναι ο Elfyn Evans για επτά δευτερόλεπτα, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS11.


Στην τρίτη θέση έπεσε ο Thierry Neuville, ο οποίος έχασε σημαντικό χρόνο στις SS9 και SS10 αποδίδοντας αυτή την απώλεια στην κακή επιλογή ελαστικών. Τέλος, ο ίδιος δήλωσε πως έχασε χρόνο στην SS12, διότι είχε πρόβλημα με τα φρένα, καθώς δε δούλευε καθόλου το πεντάλ του φρένου και το χειρόφρενο.


Τέταρτος παραμένει ο Ott Tanak, ο οποίος υποστήριξε πως έκανε κι εκείνος κακή επιλογή ελαστικών για αυτό το σκέλος.


Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο Adrien Fourmaux, ο οποίος έγραψε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην SS9 και ήταν μόλις δύο δευτερόλεπτα αργότερος από τον συμπατριώτη του, Ogier.


Έκτος είναι ο Pierre-Louis Loubet, ο οποίος προσπέρασε τον Gus Greensmith στη γενική κατάταξη σήμερα, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα εννιά δευτερόλεπτα.


Τη δεκάδα κλείνουν οι Takamoto Katsuta, ο οποίος έγραψε τον καλύτερο χρόνο στην SS10, Craig Breen και Nikolay Gryazin από το WRC2.


Ο Breen έπεσε στην ένατη από την πέμπτη θέση, καθώς στην SS9 είχε κλατάρισμα κι έχασε πάνω από δυο λεπτά. Συγκεκριμένα, σταμάτησε να αλλάξει το κλαταρισμένο ελαστικό μέσα στην ειδική διαδρομή και, σύμφωνα με τον ίδιο, το κλατάρισμα προήλθε όταν ακούμπησε ένα kerb στο roundabout.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών διαδρομών:







Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:




Post a Comment

Previous Post Next Post