Rally Κροατίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Μάχες για γερά νεύρα, έξοδος του Loubet



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, ο Sebastien Ogier διατηρείται στην κορυφή της γενικής κατάταξης δίνοντας σκληρή μάχη με τους Elfyn Evans και Thierry Neuville.


O Sebastien Ogier παραμένει στην πρωτοπορία του αγώνα παρά το γεγονός πως έχασε λίγο χρόνο προς το τέλος της SS13, αφού έπαθε κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό, το οποίο είχε βγει από τη ζάντα. Ωστόσο, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS15 μαζί με τον Neuville και στην SS16. 


Ο Elfyn Evans είναι δεύτερος και απέχει 6,9 δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση δευτερόλεπτα, ενώ απειλείται να χάσει τη θέση του από τον Thierry Neuville, αφού η διαφορά τους είναι στα δευτερόλεπτα.


Την τριάδα συμπληρώνει ο Neuville, ο οποίος έδωσε μάχη στο μεσημβρινό σκέλος για την πρωτιά και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην SS13 και SS15 μειώνοντας έτσι τη διαφορά του από τους αντιπάλους του.


O Ott Tanak διατηρείται στην τέταρτη θέση και δεν απειλεί ούτε απειλείται από κάποιον οδηγό, ενώ δεν ένιωθε άνετα με το set-up του Hyundai i20 Coupe WRC.


Πέμπτος είναι ο Adrien Fourmaux, ο οποίος ήταν ο δεύτερος ταχύτερος στην SS13 και παραλίγο να κερδίσει την πρώτη του ειδική διαδρομή στην καριέρα του στο WRC.


Πίσω του είναι ο Gus Greensmith, ο οποίος αυτή τη φορά ήταν πιο ευχαριστημένος με το set-up του αυτοκινήτου του σε σχέση με αυτό του πρωινού σκέλους.


Στην έβδομη θέση ανέβηκε ο Takamoto Katsuta μετά την έξοδο που είχε ο Loubet γράφοντας τον καλύτερο χρόνο στην SS14.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Craig Breen, Mads Ostberg και Teemu Suninen από το WRC2.


O Pierre-Louis Loubet βγήκε εκτός δρόμου στην SS14 και πήγε ευθεία καταλήγοντας σε χαντάκι, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να βγει από εκεί και να εγκαταλείπει για τις υπόλοιπες δύο ειδικές διαδρομές.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών διαδρομών:








Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS16:




Post a Comment

Previous Post Next Post