Αιχμηρές οι δηλώσεις του Breen για τον Neuville και το Hyundai i20 Coupe WRC στην άσφαλτο



O Craig Breen πιστεύει πως είναι δύσκολο για κάποιον άλλον οδηγό εκτός του Thierry Neuville να οδηγήσει το Hyundai i20 Coupe WRC στην άσφαλτο έχοντας εντοπίσει τα ζητήματα του αυτοκινήτου και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.


Ο Breen συμμετείχε στον ασφάλτινο αγώνα της Κροατίας και αντιμετώπισε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου του, όπως και ο Ott Tanak, όντας ανήμπορος να γράψει καλούς χρόνους εκεί.


Είναι γεγονός πως και ο Sebastien Loeb δυσκολευόταν με τη συμπεριφορά του i20 Coupe WRC χαρακτηρίζοντάς το υποστροφικό, ενώ ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, δήλωσε κατά τη διάρκεια του Rally Κροατίας πως ο Breen αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με τον Loeb.


"Είναι πολύ ξεκάθαρο το τι πρέπει να γίνει, για μένα τουλάχιστον", δήλωσε ο Breen.


"Πιστεύω πως θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να κάνουμε πολλά βήματα πριν τον επόμενο ασφάλτινο αγώνα.


"Είναι σαφές πως το αυτοκίνητο δουλεύει και προφανώς ο Thierry μπορεί να το διαχειρίζεται πολύ καλά, αλλά το οδηγεί για πολλά χρόνια και κατάφερε να το τελειοποιήσει πάνω του.


"Πιστεύω πως για κάποιον άλλον να μπαίνει μέσα σε αυτό και να προσπαθήσει και να το κάνει να λειτουργεί είναι δύσκολο.


"Θα έλεγα είναι περισσότερο πάνω στη μετάδοση και στο διαφορικό.


"Εκεί είναι όπου τα πράγματα είναι πιο ευαίσθητα και διαφορετικά στυλ οδήγησης κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, οπότε πιστεύω πως αυτό είναι που πρέπει να δουλέψουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post