O Greensmith για τη συνεργασία του με τον Patterson και το Rally Πορτογαλίας



O Gus Greensmith δεν περίμενε να δει τόση μεγάλη βελτίωση στην οδήγησή του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχοντας στο πλευρό του πλέον τον Chris Patterson, ενώ πιστεύει πως η τέταρτη θέση ήταν εφικτή στο Rally Πορτογαλίας.


Ο Βρετανός οδηγός άλλαξε συνοδηγό μετά το τέλος του Arctic Rally Φινλανδίας επιλέγοντας τον πολύπειρο Chris Patterson στο πλευρό του κι αντικαθιστώντας έτσι τον νεαρό Elliott Edmondson.


Η συνεργασία των Greensmith και Patterson μετράει μόλις δύο αγώνες στο WRC καταλαμβάνοντας την έβδομη και πέμπτη θέση στους αγώνες της Κροατίας και Πορτογαλίας αντίστοιχα.


"Χωρίς το κλατάρισμα και χωρίς κάποια προβλήματα πιστεύω πως θα μπορούσαμε ρεαλιστικά να ήμασταν τέταρτοι", δήλωσε ο Greensmith.


"Το βάθρο ήταν ένα βήμα πιο μακριά, αλλά πηγαίνοντας από εκεί που ήμασταν στην αρχή της χρονιάς είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά, οπότε μπορώ να είμαι μόνο χαρούμενος.


"Αυτός είναι ο ακριβής λόγος που θέλαμε τον Chris, αλλά ακόμα δεν περίμενα να βελτιώνομαι τόσο γρήγορα.


"Προφανώς ξεκλειδώνει κάτι μέσα μου, οπότε αυτό είναι καλό.


"Κάνει μεγάλη διαφορά και δουλεύουμε σχεδόν κάθε μέρα, είμαστε στο τηλέφωνο για μια ώρα συζητώντας πράγματα, οπότε δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν περίμενα την πρόοδο από εκεί που ήμουν σε αυτό που είμαι τώρα τόσο γρήγορα.


"Απλώς κυλάει τόσο ωραία, απολαμβάνω τον εαυτό μου στην οδήγηση χωρίς ιδιαίτερο άγχος.


"Σαν να απογοητευόμουν επειδή απλώς δεν έπαιρνα τα αποτελέσματα, αλλά έκανα δουλειά και προφανώς έκανα κακού είδους δουλειά.


"Και με τον Chris, μου έχει δείξει τι πρέπει να γίνει και οι χρόνοι απλά έρχονται τώρα εύκολα.


"Πάντα μελετούσα πολλά onboards: τα γρηγορότερα, των ομόσταβλών μου και της οδήγησής μου και υπήρχε μια επανάληψη στο πώς να είσαι γρήγορος στην Πορτογαλία.


"Επομένως, είπα στους μηχανικούς μου 'αυτός είναι ο τρόπος που θέλω να έχω το αυτοκίνητο', οπότε έπρεπε να πάρω λίγο τον έλεγχο ως προς την κατεύθυνση του αυτοκινήτου που θα πήγαινα στον αγώνα, αλλά νιώθω σαν να ήταν ακριβώς το σωστό βήμα.


"Είμαστε πολύ κοντά τώρα σε σχέση με αυτό που ήμασταν φέτος".

Post a Comment

Previous Post Next Post