Χαρούμενος ο Evans με την έκβαση του Rally Πορτογαλίας



O Elfyn Evans φανερώνει πως δεν ήταν όλα εύκολα για τον ίδιο κατά τη διάρκεια του Rally Πορτογαλίας όντας ωστόσο χαρούμενος με τη νίκη του εκεί.


Ο Ουαλός οδηγός σκόραρε την τέταρτη νίκη στην καριέρα του στο WRC στο Rally Πορτογαλίας εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Ott Tanak στο τέλος της δεύτερης ημέρας, με τον ίδιο να αποφεύγει τα λάθη και να έχει μια σταθερή επίδοση κατά τη διάρκεια του τριημέρου.


Ωστόσο, η διαφορά του από τον δεύτερο Sani Sordo ήταν μικρή μετά το τέλος του Σαββάτου και στόχος του ήταν να χτίσει μια διαφορά την Κυριακή, με σκοπό να έχει ένα άνετο προβάδισμα.


Με τη νίκη αυτή, ο Evans πέρασε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον teammate του Sebastien Ogier και δε θα είναι εκείνος που θα ανοίξει το δρόμο στο χωμάτινο αγώνα της Σαρδηνίας σε δέκα μέρες.


"Προφανώς είναι ένας φανταστικός τρόπος να τερματίζεις κατακτώντας τη νίκη", δήλωσε ο Evans.


"Δεν ήταν όλα εύκολα κατά τη διάρκεια του τριημέρου και ίσως δεν ήμασταν το απόλυτο ταχύτερο πλήρωμα, αλλά ακόμα είχαμε πραγματικά καλό ρυθμό και η απόδοσή μας ήταν γενικά κάπως σταθερή.


"Χθες το πρωί γνωρίζαμε πως δεν υπήρχε τόση μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση, οπότε έπρεπε να βγούμε και να τα δώσουμε όλα.


"Αυτό ήταν που κάναμε και καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιους καλούς χρόνους απλά για να χτίσουμε ένα μικρό πλεονέκτημα.


"Στην Κροατία, ήταν κάπως επίπονο που χάσαμε τη νίκη, οπότε είναι καλό που σφραγίσαμε τη νίκη με σχετικά λίγο δράμα".

Post a Comment

Previous Post Next Post