O Ogier ζητά βελτίωση από την Toyota στο θέμα ταχύτητας ενόψει του Rally Σαρδηνίας



O Sebastien Ogier είναι δυσαρεστημένος με την απόδοσή του στο Rally Πορτογαλίας και ζητά από την Toyota να βελτιωθεί στον τομέα ταχύτητα πριν την έναρξη του Rally Σαρδηνίας πιέζοντας την ομάδα του για σκληρή δουλειά.


Ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε στην τρίτη θέση του Rally Πορτογαλίας παίρνοντας τους τρεις επιπλέον βαθμούς από την Powerstage και οι εγκαταλείψεις των Ott Tanak, Thierry Neuville και Kalle Rovanpera τον βοήθησαν να κατακτήσει αυτή τη θέση, καθώς άνοιγε το δρόμο την πρώτη ημέρα χάνοντας πολύτιμο χρόνο και για το λόγο αυτό βρισκόταν στις χαμηλές θέσεις της γενικής κατάταξης μετά το τέλος της Παρασκευής.


"Το να μη βρίσκομαι στη μάχη για τους καλύτερους χρόνους δεν είναι ευχάριστο", δήλωσε ο Ogier.


"Αυτό οφείλεται εν μέρει στο καθάρισμα του δρόμου, αλλά επίσης και στο γεγονός ότι δε νιώθω 100% μέσα στο αυτοκίνητο.


"Ίσως αυτό σχετίζεται με εμάς, καθώς ακόμα έχουμε περιορισμένη γνώση με τα ελαστικά της Pirelli, και στο γεγονός ότι οι δοκιμές μας πριν τον αγώνα έγιναν με βροχή και επομένως δε μας επέτρεψε να γνωρίζουμε το είδος των συνθηκών που αγωνιστήκαμε.


"Πιστεύω πως δεν ήταν το καλύτερό μου τριήμερο.


"Ακόμα κι αν είχαμε κάνει μια τέλεια δουλειά, δεν πιστεύω πως θα μπορούσαμε τελικά να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, καθώς η ταχύτητα δεν ήταν αρκετά καλή αυτό το τριήμερο.


"Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στις δοκιμές αυτής της εβδομάδας, οπότε ελπίζουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την απόδοση.


"Πιστεύω πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός.


"Κανένας δε θέλει να ανοίξει το δρόμο στη Σαρδηνία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί.


"Η στρατηγική μου ήταν πάντα να συλλέγω όσους περισσότερους μπορώ και κρατάω αυτή τη στρατηγική.


"Πιστεύω πως έχει αποδειχθεί σωστή στο παρελθόν.


"Άλλος ένας λόγος είναι επειδή φέτος οι βαθμοί της Powerstage επίσης μετράνε για το πρωτάθλημα κατασκευαστών και επομένως είναι ευθύνη μας να σκοράρουμε όσους περισσότερους γίνεται".

Post a Comment

Previous Post Next Post