Ο Neuville για τo λάθος του στην SS7 του Rally Πορτογαλίας



Ο Thierry Neuville αποδίδει το λάθος που έκανε στο δεύτερο σκέλος της πρώτης ημέρας του Rally Πορτογαλίας στις σημειώσεις του, το οποίο οδήγησε στην εγκατάλειψή του.


Ο Βέλγος οδηγός μπήκε πολύ γρήγορα σε μια στροφή της έβδομης ειδικής διαδρομής του αγώνα, με αποτέλεσμα να έχει επαφή με ένα ανάχωμα χώματος με το πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου του και από αυτήν την επαφή αποκόμισε μια σπασμένη ανάρτηση.


Αν και συνέχισε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής, δεν κατάφερε μαζί με τον Martijn Wydaeghe να επισκευάσουν την πίσω δεξιά ανάρτηση μέχρι την έναρξη της SS8, με αποτέλεσμα να πρέπει να εγκαταλείψουν, με μία μόνο ειδική διαδρομή να απομένει για το τέλος της Παρασκευής.


Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Neuville βρισκόταν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μέχρι την έναρξη της SS7 και μετά από δύο εγκαταλείψεις που είχε στο Rally Πορτογαλίας τερμάτισε εκτός δεκάδας. 


"Προσπάθησα να σώσω την κατάσταση, αλλά δυστυχώς ήμασταν υπερβολικά γρήγοροι για να στρίψουμε", δήλωσε ο Neuville.


"Υπήρχε ένα κούτσουρο στο εξωτερικό μέρος και κάναμε ζημιά στο αυτοκίνητο, οπότε δυστυχώς ο αγώνας σταμάτησε εκεί.


"Η στροφή ήταν βασικά μια αρκετά απότομη στροφή, η οποία αμέσως είχε άνοιγμα, αλλά ήταν πολύ στενή.


"Την είχα ως μια αργή τρίτης ταχύτητας στροφή στις σημειώσεις μου -ήταν μια τρίτης ταχύτητας στροφή στις σημειώσεις μου.


"Αλλά θα ήταν μια αργή τρίτης ταχύτητας στροφή και όταν το συνειδητοποιήσαμε ήταν ήδη πολύ αργά".

Post a Comment

Previous Post Next Post