Χαρούμενος ο Ogier με την απόδοση του Toyota Yaris WRC και τη νίκη του στο Rally ΣαρδηνίαςO Sebastien Ogier είναι χαρούμενος με την κατάκτηση της νίκης του Rally Σαρδηνίας και τους βαθμούς που πήρε λαμβάνοντας υπόψιν του τη σειρά εκκίνησής του στο δρόμο, ενώ ήταν τρομαγμένος κατά τη διάρκεια της Powerstage.


Ο Γάλλος οδηγός εκκινούσε πρώτος στο δρόμο την πρώτη ημέρα του Rally Σαρδηνίας και με τη σταθερότητά του όλο το τριήμερο πέτυχε μια αναπάντεχη νίκη στο ιταλικό νησί, η οποία είναι η τέταρτη στην καριέρα του εκεί.


Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ίδιος ήταν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα, όπου μετά από ένα water splsh σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του WRC χάνοντας έτσι περίπου έξι δευτερόλεπτα και συνεπώς τους πέντε επιπλέον βαθμούς που χαρίζει η PS.


"Ήταν ένα φανταστικό τριήμερο", δήλωσε ο Ogier.


"Δεν περίμενα να έρθω εδώ και να παλεύω για τις κορυφαίες θέσεις.


"Το να φύγω με 27 βαθμούς είναι ένα πραγματικά καλό συναίσθημα.


"Κάναμε κάποια δουλειά κατά τη διάρκεια των δοκιμών μεταξύ των αγώνων.


"Στην Πορτογαλία, δεν ήταν γρήγορο όσο θα ήθελα, οπότε είμαι χαρούμενος να επιστρέφω με ένα αυτοκίνητο που μου αρέσει ακόμη περισσότερο και έχει περισσότερες δυνατότητες.


"Δεν είναι κάθε μέρα που κερδίζεις τη Σαρδηνία όντας πρώτος στο δρόμο.


"Μπορούμε να απολαύσουμε αυτή τη νίκη.


"Η τελευταία προσπάθεια ήταν στην Powerstage και το μόνο θέμα που είχαμε στο τριήμερο ήταν όταν προσπαθήσαμε να διασχίσουμε το water splash.


"Στην πραγματικότητα, ήμουν κάπως τρομαγμένος εκείνη τη στιγμή.


"Είχαμε μια κακή ανάφλεξη και χάσαμε πέντε ή έξι δευτερόλεπτα.


"Πρέπει να το ελέγξω, αλλά ίσως αυτό μας κόστισε τη νίκη της Powerstage.


"Αλλά οι 27 βαθμοί είναι πραγματικά καλό από εδώ".

Post a Comment

Previous Post Next Post