Safari Rally Κένυας - 3η Μέρα - 1o Loop: Αύξησε τη διαφορά του ο Neuville



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της τρίτης ημέρας του Safari Rally Κένυας, ο Thierry Neuville παραμένει στην πρώτη θέση, με τους Takamoto Katsuta και Ott Tanak να ακολουθούν.


O Thierry Neuville διατηρείται στην κορυφή της γενικής κατάταξης αυξάνοντας τη διαφορά του από τους αντιπάλους του και γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στην SS8.


O Takamoto Katsuta είναι δεύτερος και έχασε χρόνο σε σχέση με τον Neuville και τον τρίτο Ott Tanak.


Ο Εσθονός οδηγός συμπληρώνει την τριάδα και μείωσε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στα 28,1 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, έχασε λίγα δευτερόλεπτα στην SS8, καθώς έπρεπε να φρενάρει απότομη όταν μια ζέβρα περνούσε από την ειδική διαδρομή.


Πίσω του ακολουθεί ο Sebastien Ogier, ο οποίος έγραψε τον καλύτερο χρόνο στην SS9 και στην SS10.


O Gus Greensmith βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας αφήσει πίσω του τον ομόσταβλό του, Adrien Fourmaux, για 39,4 δευτερόλεπτα.


Ο Kalle Rovanpera είναι έβδομος και δεν πίεσε αρκετά, καθώς ήθελε να αποφύγει τυχόν προβλήματα, ενώ χρεώθηκε επτά λεπτά, επειδή εγκατέλειψε χθες στην τελευταία ειδική διαδρομή της ημέρας κι εκκίνησε κανονικά σήμερα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Rally2.


Oι Elfyn Evans και Dani Sordo εκκίνησαν κανονικά σήμερα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Rally2 και χρεώθηκαν 49 λεπτά στους χρόνους τους για την απουσία τους από επτά ειδικές διαδρομές χθες.


Όσον αφορά τα ελαστικά, ο Evans επέλεξε έξι σκληρά ελαστικά, ο Greensmith τέσσερα σκληρά και δύο μαλακά, ενώ ο Katsuta τρία μαλακά και τρία σκληρά. Οι Ogier, Tanak, Neuville, Fourmaux, Bertelli και Rovnapera πήραν μαζί τους δύο σκληρά ελαστικά και τέσσερα μαλακά.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών διαδρομών:






Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS10:




Post a Comment

Previous Post Next Post