Safari Rally Κένυας - Shakedown: Οριακά ταχύτερος ο Ogier, πρόβλημα για Solberg [+φωτο]



Μετά το τέλος του Shakedown του Safari Rally Κένυας, o Sebastien Ogier ήταν ο ταχύτερος όλων των οδηγών, με τους Elfyn Evans και Thierry Neuville να συμπληρώνουν την τριάδα.


O Sebastien Ogier έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο τέταρτο πέρασμά του από το Shakedown από όλους τους οδηγούς αφήνοντας πίσω του για μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου τον teammate του, Elfyn Evans.


Την τριάδα στους χρόνους συμπληρώνει ο Thierry Neuville, ο οποίος βελτίωσε το χρόνο του στο τέταρτο πέρασμά του.


Πίσω του βρίσκεται ο Dani Sordo για οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου.


Ο Takamoto Katsuta είναι πέμπτος και βρισκόταν στην πρώτη θέση στους χρόνους μετά το τρίτο πέρασμα όλων των οδηγών.


O Gus Greensmith έγραψε τον έκτο καλύτερο χρόνο απέχοντας μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου από την πέμπτη θέση όντας ο καλύτερος οδηγός για την M-Sport Ford.


Ο Kalle Rovanpera βελτίωσε το χρόνο του στο τρίτο πέρασμά του από το Shakedown και ανέβηκε στην έβδομη θέση από την όγδοη που βρισκόταν.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ott Tanak, Oliver Solberg και Adrien Fourmaux. 


Ο Lorenzo Bertelli είναι στην ενδέκατη θέση και αναγκάστηκε να  σταματήσει στο τέταρτο πέρασμά του από το SD, καθώς έπαθε ζημιά το ψυγείο του Ford Fiesta WRC.


O Solberg αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από το πρώτο του πέρασμα στο Shakedown, καθώς χτύπησε μια πέτρα, με αποτέλεσμα να σπάσει την κρεμαγιέρα του Hyundai i20 Coupe WRC και να μην είναι σε θέση να συνεχίσει. Ωστόσο, οι μηχανικοί του κατάφεραν να επιδιορθώσουν το αυτοκίνητό του και να κάνει τρία περάσματα.




Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown: 




Post a Comment

Previous Post Next Post