Απορρίπτει ο Ogier τις φήμες περί μη απόσυρσής του από το WRC το 2022


O Sebastien Ogier βάζει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν περί συμμετοχής του στο WRC και την επόμενη σεζόν με πλήρες πρόγραμμα με την ομάδα της Toyota αποκαλύπτοντας τα σχέδια που έχει για την οικογένειά του και για το μέλλον του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.


Ο Γάλλος οδηγός είχε ανακοινώσει πως μετά το τέλος του 2020 θα αποσυρόταν από το WRC, με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και στο γιο του.


Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού, το calendar του 2020 μειώθηκε στο μισό αριθμό αγώνων, με τον Ogier να ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Toyota για άλλη μια σεζόν, καθώς δεν ήθελε να τερματίσει την καριέρα του κάνοντας ελάχιστο αριθμό αγώνων.


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες θέλουν τον Ogier να κάνει πλήρες πρόγραμμα με την ιαπωνική ομάδα και το 2022, με σκοπό να κατακτήσει άλλο ένα τίτλο στην καριέρα του, ενώ σύμφωνα με άλλες φήμες, ο επτά Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC θα κάνει μερικούς αγώνες στο WRC την ερχόμενη σεζόν με το Toyota Yaris WRC και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Le Mans με την ομάδα της Toyota.


"Είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι δε θα αγωνιστώ στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά", δήλωσε ο Ogier.


"Έχω κρατήσει ανοικτό το ενδεχόμενο ότι ίσως να έκανα κάποιους αγώνες -ίσως θα είναι μόνο ένας, ίσως μερικοί.


"Οπωσδήποτε τίποτα περισσότερο από αυτό".


Τέλος, ο ίδιος μίλησε σχετικά με τα σχέδια του για τη συμμετοχή του στο Le Mans με την Toyota, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις του με την ομάδα έχουν κολλήσει: "Το συμβόλαιο για το 2022 είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω με την ομάδα.


"Δεν είναι επίσης μυστικό ότι το όνειρό μου είναι να πάω στο Le Mans και στους αγώνες πίστας.


"Επομένως, υπάρχουν πράγματα που πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστούν, να δω αν θα πάρω την ευκαιρία να κάνω αυτό ή όχι.


"Αυτό θα επηρεάσει αν θα κάνω rallies ή όχι.


"Το μοναδικό πράγμα που είμαι ξεκάθαρος είναι ότι οπωσδήποτε θέλω να είμαι πιο ελεύθερος από ότι είμαι τώρα.


"Σχεδιάζω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και το γιο μου που απολαμβάνω να τον βλέπω να μεγαλώνει.


"Το πλάνο ήταν πάντα να προσπαθήσω και να περάσω τη χρονιά πριν πάει στο σχολείο για να ταξιδέψουμε ίσως στον κόσμο και να κάνουμε κάποια εκπληκτικά πράγματα μαζί.


"Αυτό είναι κάτι που είναι 100% σίγουρο.


"Ας δούμε τι μπορώ να προσαρμόσω ακόμα στην ατζέντα μου.


"Ίσως να κρατήσω λίγο το rallying ώστε να μη βαρεθώ.


"Όπως και οι υπόλοιποι, χρειάζεσαι λίγη αδρεναλίνη ύστερα από το γεγονός πως βρισκόμουν στο rallying και είχα μια ζωή σαν τη δική μου -πολύ έντονη τα τελευταία 15 χρόνια- πιστεύω πως δεν μπορείς να σταματήσεις από όλα στο τίποτα.


"Πρέπει να προσπαθήσω και να βρω μια καλή ισορροπία για την επόμενη χρονιά για να προσπαθήσω να είμαι όσον το δυνατόν πιο χαρούμενος.


"Αλλά η ζωή είναι πάντα ένας συμβιβασμός".

Post a Comment

Previous Post Next Post