Ο Katsuta δε θα είναι στο βασικό line-up της Toyota για το 2022, σύμφωνα με τον LatvalaΟ αγωνιστικός διευθυντής της Toyota Gazoo Racing WRT, Jari-Matti Latvala, δε σκοπεύει να εντάξει ακόμα τον Takamoto Katsuta στο line-up της βασικής ομάδας της Toyota την ερχόμενη σεζόν εκθειάζοντας την πρόοδο που έχει κάνει ο τελευταίος φέτος.


Ο Ιάπωνας οδηγός έχει εντυπωσιάσει πολλούς υποστηρικτές του WRC τόσο με την ταχύτητά του στις ειδικές διαδρομές όσο και με τη σταθερότητα που έχει δείξει μέχρι στιγμής φέτος πετυχαίνοντας καλά αποτελέσματα.


Μάλιστα, στο Safari Rally Κένυας ο Katsuta τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης πετυχαίνοντας το πρώτο του βάθρο στην καριέρα του στο WRC, ενώ στο Rally Κροατίας έγραψε τον ταχύτερο χρόνο σε δύο ειδικές διαδρομές.


"Η πρόοδός του είναι εκπληκτική, αυτά που έχει κάνει είναι φανταστικά", δήλωσε ο Latvala.


"Είπα πριν την Κένυα πως είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τον δούμε στο κορυφαίο τριπλό line-up οδηγών στο μέλλον, αλλά αν είμαι πολύ ειλικρινής, δε θα ήθελα να τον βάλω σε αυτή τη θέση την επόμενη χρονιά.


"Είναι διαφορετικό όταν έχεις να οδηγήσεις κάτω από πίεση και να φέρεις αποτελέσματα, βαθμούς.


"Η κατάσταση θα αλλάξει και θα ήθελα να τον δω μια ακόμη χρονιά να δουλεύει για να αποκτήσει εμπειρία και ταχύτητα στη δεύτερη ομάδα -αυτό θα ήταν καλό για εκείνον την επόμενη χρονιά.


"Ο Taka έχει πραγματικά κάνει καλά βήματα και είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε στο βάθρο ξανά στο κοντινό μέλλον.


"Το επόμενο βήμα για τη νίκη είναι σίγουρα μεγάλο.


"Είναι δύσκολο να δω τι συμβαίνει φέτος, ειδικά όταν υπάρχουν οδηγοί σαν τον Kalle τριγύρω.


"Ο Kalle είχε κακή τύχη και είναι τόσο πεινασμένος για τη νίκη.


"Ελπίζω να δω τον Taka να κερδίζει, αλλά δεν υπάρχει πίεση για αυτό φέτος.


"Αν υπάρχει ένας στόχος, αυτός είναι να ανέβει στο βάθρο στο δεύτερο μισό της χρονιάς".

Post a Comment

Previous Post Next Post