Rally Γερμανίας - 2η Μέρα - 1ο Loop: Σκληρή μάχη Tanak-Neuville, προβλήματα για Ogier



Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας, ο Ott Tanak κρατάει την πρωτοπορία του αγώνα, με τους Thierry Neuville και τον Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Ott Tanak κρατάει την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σημειώνοντας δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο στις πρωινές ειδικές.
Ο Thierry Neuville έκλεψε για λίγο την πρώτη θέση από τον Tanak μετά το τέλος της SS2, αλλά στις υπόλοιπες ειδικές έπεσε στην δεύτερη θέση. Μάλιστα, έγραψε τον καλύτερο χρόνο στην SS2.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Sebastien Ogier, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο σε όλες τις ειδικές λόγω υποστροφής, ενώ στην SS3 έσβησε ο κινητήρας του C3 WRC.
O Kris Meeke είναι στην τέταρτη θέση με τον Dani Sordo να τον καταδιώκει. Η διαφορά τους βρίσκεται στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου.
Ο Jari-Matti Latvala είναι έκτος και έχει αφήσει πίσω του τον συμπατριώτη του, Esapekka Lappi, για 5,3 δευτερόλεπτα.
O Andreas Mikkelsen βρίσκεται στην όγδοη θέση λόγω υποστροφής του Hyundai i20 Coupe WRC, ενώ η διαφορά του από τον Lappi είναι τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Gus Greensmith και Kalle Rovanpera από το WRC2 Pro.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Takamoto Katsuta, ο οποίος είχε σπινιάρισμα στην SS2 και έχασε αρκετό χρόνο.
O Teemu Suninen αναγκάστηκε να σταματήσει στην SS2 λόγω τεχνικού προβλήματος του αυτοκινήτου του, χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό ποιο ήταν το πρόβλημα. Ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα εκκινήσει αύριο με τους κανονισμούς του Rally2.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:


Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS4:

1 Comments

  1. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η Μ Ω Τ 60-70 ΧΙΛ.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post