Ευχαριστημένος από τον Loubet είναι ο Adamo



O αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη βελτίωση όσο και για την προετοιμασία που κάνει ο Pierre-Louis Loubet πριν τους αγώνες.
Ο νεαρός οδηγός τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο Rally di Roma την περασμένη εβδομάδα πίσω από τον teammate του, Dani Sordo, παρά το γεγονός πως κρατούσε την πρωτοπορία του αγώνα μετά το τέλος της πρώτης ημέρας.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Loubet θεωρείται από πολλούς ένας από τους ανερχόμενους Γάλλους οδηγούς στο WRC και δικαιολογημένα, αφού κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στην κατηγορία WRC2.
"Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που επενδύω χρήματα και υποστηρίζω άσκοπα", δήλωσε ο Adamo.
"Έχουμε δει τη βελτίωση του Loubet αυτά τα τρία χρόνια και όταν μιλάς μαζί του και με το συνοδηγό του, μπορείς να δεις ότι έχουν μια πραγματικά έξυπνη προσέγγιση.
"Ο Pierre-Louis ξεκίνησε να δουλεύει με λίγη πίεση ελέγχοντας τους χρόνους και κοιτάζοντας τα δεδομένα.
"Οι δοκιμές είναι καλές, αλλά όταν βάζεις το κράνος και έχεις κάποιον να κάνει αντίστροφη μέτρηση στην αρχή της ειδικής, το συναίσθημα είναι διαφορετικό.
"Δεν είναι μόνο να βάζεις το κράνος και να πατάς το πεντάλ, είναι η σοβαρή προετοιμασία που κάνει.
"Είναι ένας καλά εκπαιδευμένος οδηγός και στο τέλος της ημέρας αγωνιζόμαστε για διαφημιστικούς λόγους και το να έχουμε ανθρώπους, οι οποίοι είναι προσιτοί και μπορούν να χειριστούν με σωστό τρόπο τον εαυτό τους, αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα.
"Για να κερδίσεις το πρωτάθλημα, χρειάζεσαι περισσότερα κεράσια στην τούρτα, αλλά από το τριήμερο στη Ρώμη, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που είδα.
"Όχι μόνο από τον Pierre-Louis, αλλά και από τον Dani και τον καθέναν εκεί, συμπεριλαμβανομένων του Craig Breen και όλων των αυτοκινήτων R5".

Post a Comment

Previous Post Next Post